ontwerpburo Chantal van Dillen
   
     
   
 
     
   
   

IJburglaan 1279
IJburglaan 1281
Kunstbus
Edward Wrightstraat 10
P2-displays
Lisdoddelaan 75
Lisdoddelaan 92
Indiahouse
Laan Rozenburg 34
Maaskade 132A
Beursstand Provada
AUP
Woonark
Lindenstraat
Keizersdijk
Zieseniskade

 

 

 

 

 

IJburglaan 1279
De hoofdopzet van de ruimte is het maken van een basisinterieur waar meerdere bedrijven hun activiteiten kunnen uitvoeren. De voornaamste toevoeging is: 'De Box'. Een element in de ruimte waarin alle vaste inrichting geclusterd is; kasten, spreekkamers, balie, bergruimte, techniek, pantry en toilet. De overige ruimte kan vrij ingedeeld worden voor werk- en overlegplekken.
De uitstraling is zakelijk met een vriendelijk karakter, waardoor klanten zich op hun gemak voelen. De balie en de zithoek/wachtruimte zijn uitgevoerd in wit- en grijstinten en door een meubelmaker op maat gemaakt. De spreekkamers, wanden, vloeren en plafonds zijn rood (de huisstijlkleur van de firma). Er is veel zorg besteed aan de detaillering zoals bijvoorbeeld de aluminium plinten die in het vlak van de wanden zijn bevestigd.

Als eyecatcher is een wand over de totale lengte met een foto van de Enneüs Heermabrug behangen. Met het landmerk van IJburg op de achtergrond, kan geen klant vergeten dat hij voor een woning op IJburg zijn financiering komt afsluiten. De algemene verlichting is door middel van spots in het plafond aangebracht. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van pendelarmaturen die een spel spelen met de kabels en spijlen op de foto van de brug