ontwerpburo Chantal van Dillen
   
     
   
 
     
   
   

Doelgroepen en plattegrond

Haalbaarheidsstudies en vlekkenplannen

Verbouw, plugin of topop

feng shui

 

 

 

 

 

Verbouw, plugin of topop
Als er nog niet helemaal duidelijk is of er daadwerkelijk verbouwd kan worden binnen de regels van gemeentes, kunnen wij een schetsontwerp maken op basis waarvan wij gemeentes en andere betrokken partijen kunnen polsen over eventuele medewerking aan een project. Dit hebben we onder andere gedaan voor de bewoners van het GWL terrein in Amsterdam, we hebben hier een optopconcept gemaakt voor een extra verdieping en terras op het dak van de woningen. Voor de bewoners van de Panamakade in Amsterdam hebben we een schetsontwerp gemaakt voor het dichtzetten van de patio´s met behoud van de lichtinval, de woningen waren door gezinsuitbreiding te klein geworden. Voor beide projecten is een integraal plan ontwikkeld, waarbij rekening is gehouden met de individuele woonwensen van de verschillende eigenaars.
Voor het Indiahouse Amsterdam hebben we een schetsontwerp gemaakt voor overleg met de gemeente inzake een bestemmingsplanwijziging, waarbij een bestaand kantoorpand gewijzigd wordt in een cultureel centrum.

Ook maken we schetsontwerpen om te kijken of een project haalbaar is binnen een krap budget. Een voorbeeld hiervan is de tuin van kinderdagverblijf de Regenboog, met het schetsontwerp zijn we naar hoverniersbedrijven gestapt om voorafgaand aan het definitieve ontwerp al prijzen aan te vragen.